Gott Nytt År!!!!!


(http://peopleconnectors.wordpress.com/)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elvira vaknade kl 23 av raketer. De smäller som bara den redan, inte hos oss iaf, bara ibland här. Selma blir rädd för raketerna. Inte Elvira, hon tycker det är spännande men när hon sov och vaknade av det så var det nog läskigt. Nu ligger hon i soffan med mig, mysigt mysigt. Det blir speciellt en kväll som denna. Jag slipper vara ensam iaf :-) Jag har mina tjejer!
Hoppas A kan sluta tidigare och hinna hem till 12 slaget, men det är väl inte så troligt. Tråkigt isånnafall.

GOTT NYTT ÅR till er alla!

Halvvägs

Då var nyårssupén avklarad. Desserten kvar (gjorde en kokospanacotta). Plockat och städat, snart dags att duscha och bada och välling för lilltösa, hon har blivit lovad välling i soffan (aldrig annars).
Sen kan jag gå ut och läxa upp pyromaner ;-) Nä skämt å sido.. För en stund sedan var det några idioter som smällde smällare (för övrigt olagligt) utanför köksförnstret, de kastade mot bilarna! Vansinne!
Vi har iallafall en stor brandsläckare stående vid dörren idag. A köpte den igår. Förra året så var det någon som tände eld i sophuset utanför vårt hus (ca2m bort)! Andreas fick ta E under armen och ta vår brandsläckare och släcka.. ingen annan som brydde sig. Tanten ovanför var tvungen att gå in sa hon för hon hade hund! Men lämna hunden inne för gudsskull, lite svårare för A att lämna E så han tog med sig henne... för att huset itne skulle brinna upp. Detta hände på nyårsdagen.. jisses amalia..
De skjuter raketer här utanför oss, på gräsplanen, så E lär definitivt vakna inatt av raketerna som åren innan. Jag oxå, för jag lär väl somna i soffan, jag som e trött redan.
Snart dags att duscha och hoppa i nyårsstassen, pyjamas med glitter på ;-). Och dricka vatten ur fina vinglas kanske :-D

Idag har jag haft en hel djurfarm här, imorse var E en katt, sen var hon en höna, sen Tingeling (inget djur dock) och sist var hon ett sjölejon. Ingen dålig fantasi hon inte!

Trevlig nyårsafton och ta det lugnt med sprit och raketer!

Sista dagen

Denna vecka har gått i lugnhetens tecken.. skönt tycker jag.
Förutom igår då jag var tvungen att trängas med tokiga barnfamiljer och pensionärer på Coop! Kan det bli värre? Knappt.
Men sen tog vi det bara lugnt jag och E, A åkte och jobbade. På em bestämde jag mig för att städa lite.. så jag och E gjorde det tillsammans. Hon med sin Dusty och jag med min superduper bra nya dammsugare. Den här nya gör att den gamla liknar en sop mest.. som inte suger upp något. Nu så suger den upp allt (typ) som hamnat i springorna i golvet.. det bara rasslar minsann.
Sen torkade vi golven, även här tillsammans med stor och liten mopp.

Sen fick E äta middagen (Tacos) i soffan, det gillar hon starkt. Hon satt i 30-45 min och åt.. när hon var mätt började hon kladda in ostsås i ansiktet. Är det nån sorts ny spa metod jag itne hört talas om?

Idag är det årets sista dag, Nyårsafton. Den firar jag och E här hemma, A på jobbet. Vi skall även idag äta middag i soffan, idag blir det hemma hamburgare med Pommes, coleslaw och julmust. Elvira är mycket lycklig över detta faktum.
Sen kanske vi festar till det med popcorn oxå.

Jag har gjort CHOKLADBOLLAR de luxe, dvs liite havregryn, mycket kakao och sen har jag haft i smält choklad, mmmm de blev super goda. Och det blev även saffransmuffins gjorda igår. Har hittat ett superbra recept i en av mina nya böcker jag fick i julklapp. Förövrigt väldigt underbara böcker jag fick! Vill baka hela dagarna nu!

Vi får se om det blir en tur ut sen när E vaknat... kanske en kortis.. hon har fått hosta igen, inte så mycket men det blir värre när hon kommer ut. Men det är en härlig dag, solen lyser! Betyder det att det blir ett underbart år nästa år? Kanske en större lägenhet?

Vad ska ni hitta på denna nyårsafton?

Ha en bra dag och kväll/natt.

Två katter

Nu vid duschningen hade jag två katter, istället för en katt och en liten tjej. JAg duschade Selma (katten) och Elvira tittade på, när jag var klar med Selma stod E i duschen på alla 4 (händer och fötter) och sa "Duscha mig katt", så jag skulle tudligen göra som med Selma, "tvätta fötter" sa hon och lyfte fötterna, hon gjorde morr/gnäll läten som Selma gjorde ..Hahahahah. Söt tjej det där! Sen var hon misann nöjd.

Imorgon är det dags att jobba igen.. 5 timmar :-D sen är det nyårsledigt... jobbar fredag 8-12 oxå.. Men imorgon lär det bli lååånga timmar, hur många kommer att ringa in 12-17 på mellandagarna tror ni? På tisdag har de tur för då stänger växeln kl 15..men inte imorgon inte! Typiskt. Får väl köpa en tidning och läsa...

/Jenny

Hemma igen

Då var julen över. Vi har haft en mycket trevlig jul. Stressigt innan, men det ska det väl vara ?! Annars blir det ingen jul ;-)
Mycket god mat har vi fått, både hos mor och far och svärmor. Fina klappar. Tack så mycket för en härlig och trevlig jul!

Åkte hem nån dag tidigare än planerat så vi skulle hinna umgås och mysa med varandra, och fixa lite innan det är dags att jobba igen.

Idag var vi till IKEA! Jajamensan.. mycket IKEA nu på sista tiden, ibland åker vi inte på flera månader och sen kommer det många besök på kort tid.. men nu var det nödvändigt med ett skåp för förvaring av nya och gamla leksaker... och en spegel som jag tjatat om i 2 år!
Monterade upp den och spegeln själv idag (som vanligt), Andreas fick laga maten (låg i soffan medans jag monterade skåpet :-) ) och leka med Elvira.

Jag fick sovmorgon idag, vaknade kl 9 av att en fröken kom släpandes på ett mikrofonstativ, hon skulle sjunga för mig så jag vaknade :-p
Elvira själv hade vaknat kl 7.30 så då blev det ingen middagssömn idag.. hon somnar inte om hon vaknar efter 7. Så hon somnar nog utan problem nu.

E fick ett mikrofonstativ i julklapp och det används flitigt nu.. hon verkligen lever sig in när hon sjunger... fick en hel del klappar och hon gillar verkligen allihopa! Så roligt!

Nu skall jag se körslaget och läsa min nya bok "Chokladfresteler" fick den och 4 andra härliga bak/mat böcker i julklapp, bland mycket annat fint!

Fortsatt trevlig helg

God Jul och Gott Nytt År


God Jul!

Då har vi bara packning (imorgon bitti) och paketinslagningen kvar, här hemma iaf.. några saker att göra hos mamma imorgon och på onsdag med..
Har varit och handlat julklappar idag, till A och nån till.
Efter jobbet var jag tvungen att åka på apoteket, glömde det på fm, och då var jag tvungen att svänga in på Wedins som hade utförsäljning på skor, blev ett par till E, gympadojor som tydligen blinkade när hon går... som tur är verkar de slutat fungera :-) men hon gillade de jättemycket...

Har fått ett oväntat tillskott i kassan idag, alltid välkommet, så nu efter jul ska jag köpa den servis jag vill ha från Ikea, såg igår att den snart utgår från sortimentet! Så då måste jag passa på. Den är så fin.

Ikväll har vi haft julklappsutdelning med Elvira här hemma. Onödigt att släpa med allt upp och dessutom så kan hon bättre se och uppskatta det hon får på varje ställe om det blir uppdelat. Hon var supernöjd med allt, så roligt att se hur hon sken som en sol bara hon fick öppna ett paket, innehållet egentligen inte sån stor roll, blir superglad för allt :-) Sen om hon leker med sakerna, då vet man att det är uppskattat. Nu gillar hon ju faktiskt nästan allt, från bilar till prinsessor. Det är bra tycker jag. Hon fick en tiara, kjol, vingar och trollspö så nu har hon gått och trollat hela kvällen, men över kjolen har hon haft ett verktygsbälte :-), desvärre saknas verktyg.. till detta har hon haft jympaskorna. Sötlisan vår.

Såfort E har somnat är det paketinslagning som gäller hela kvällen. Jag som hade hoppats på att få utnyttja A:s julklapp från jobbet... Han fick Mama Mia filmen... har inte hunnit se den på bio ännu, och inte heller hunnit köpa dvd:n, tur det eftersom han fick den signerad å allt ;-). Förra året fick de en mama mia skiva, och iår filmen :-). Skulle ha kollat i helgen, men har inte hunnit eller orkat.

Några julkort blev inte skickade iår, jag som suttit och knåpat lite vid datorn.. men de blev bortglömda/tidsbrist... men tack för alla fina som vi fått.

Nu vill jag önskar er en riktigt God Jul. De flesta av er träffar jag väl på julafton.

Fräscht.

Nu har vi så fint och städat här!! Jag e så nöjd minsann. A städade toaletten igår, å så fint det är nu..

Vi hade ett mini mini julbord igår kväll och lyssnade på julmusik. Mysigt.

Sen när E somnat så började jag slå in julklappar, hann väl med hälften innan jag oxå ville sätta mig i soffan och ha lördagskväll. Men får ta resten idag. Elviras alla e inslagna iaf..

Idag är det godisbak som gäller, ska väl hinna med några styckna. Måste nog åka till Ikea oxå, för att kunna göra några bak så måste jag ha sånna isformar (i silikon?) .

Snart är det julafton.. igår hade jag lite julstämning, men inte just nu.. får se sen när det bakas och lyssnas på julmusik.

Var ju på Stinsen igår, Elviras och mina julkläder blev köpta. Himla fina klänningar.

Trevlig söndag.

Farligt läge

Snart kommer jag att köra på nån på vägen till/från jobbet, nu när det är mörkt! I kontorsområdet jag jobbar så traskar folk bara över på övergångsstället med mörka jackor( ni vet, kontorsnissar :-) ) och utan reflex! De syns nästan inte alls... man måste köra sakta sakta och hoppas att ingen springer ut framför en! Nu sist kom det en kille med svart jacka och huvan på! Inget ansikte som lös upp lite ens...Det är riktigt läskigt faktiskt.. de tror väl att alla ser dem!! "Här kommer jag" liksom...

När det börjar bli vår tänkte jag att man kanske skulle cykla till jobbet de dagar det passar, men annars vore en sån här perfekt... man kan "smita" igenom trafiken.



www.kopenskoter.nu  

Fin eller hur?!

Jag sitter nu (som ofta annars) och kollar på större lägenheter, men ännu mer på hus och rad/parhus. Vill så gärna bo större. Helst en 4:a med ett rum till E och ett rum för besökande, så de slipper ligga i vardagsrummet :-) Och två badrum... har märkt ett behov av det nu när E ska gå på toaletten, kan vara bråttom ibland...
Men, vi får väl vänta ett tag till, måste nog jobba lite mer om man ska få lån... typiskt. Börjar kännas trångt här...jag tycker det känns lika trångt att "bara" köpa en trea oxå.. men men, vi får väl se hur det utvecklar sig..

Julkänslor?

Här stökas och städas det... har en lång lista, som iofs inte är så värst lång nu, har betat av en hel del saker under veckan. Har fått bra med hjälp av maken, han e duktig å hjälper mig! Det gör han alltid iofs, men extra tur att jag får hjälp nu med min långa lista... har kännts så äckligt här hemma, har bara hunnit snabbstäda senaste veckorna, och nu när vi storstädar kommer det fram smuts från överallt som samlas på golvet.. *bläää* Men imorgon kväll skiner förhoppningsvis lägenheten :-) .

Ska ta tag i en del godisbak oxå... Håller på med marsipantomtar oxå, men de fortsätter jag med imorgon då A e hemma och kan ta E om hon skulle vakna på kvällen (har gjort det nu när hon e sjuk, tror hon drömmer hemskt :-( )

Imorgon är det dags för de sista klapparna, skall åka och kolla in Stinsen köpcentrum, har aldrig varit där, är inte så långt alls dit, men har aldrig blivit av att vi åkt dit.. men nu så!

Varje dag med E är så roligt och underbart (ja nästan hela tiden..) nu pratar hon en massa och säger så roliga saker mest hela tiden.
I veckan sa hon : mamma stor rumpa... ja det är ju inte så konstigt, hon jämför ju med sin :-D .. men sen när vi pratade om det i bilen jag och A, så sa E mamma stor stor stor stor rumpa! HAhahahhaha.. tack för den då.. dags att motionera kanske ;-)
Och man ska int elova henne något som man inte tänkt hålla, för hon kommer ihåg... Idag sa jag att hon skulle få julmust och popcorn när det var Små Einsteins, för det var ju fredag.. så när programmet börjat så hon: Nu kan man dricka julmust och äta poccom (ja poccom..).

Idag har jag jobbat mellan 8-12! De dagarna gillar jag :-) ... varannan fredag.
Dag innan röd dag stänger växeln kl 15, vilket för min del betyder att jag denna vår kommer att jobba 12-15 några gånger!! Och på sommaren stänger växeln kl 16, så varannan fredag jobbar jag 13-16!!!! Ja det kallar jag lyxtider...

Nu ska jag stretcha och se på tv.. känner att det behövs nu när jag har ett så stillasittande jobb...känner av det direkt. Idag har jag faktiskt stått mesta tiden.

Trevlig helg allihopa!

Utskällning

Idag när jag var i tvättstugan rusade helt plötsligt en granne i och börjar gaffla om att det var minsann hennes tvätttid! Så var inte fallet... hon hade sett fel på en hel vecka! Jösses, trodde hon att det var julafton imorgon eller? En ung tjej dessutom (som för övrigt pratat skit om oss i trapphuset, med grannen mittemot..)
Hade iaf världens tvättberg! Hur kan man samla på sig så mycket tvätt...

Har hunnit med att beta av några saker på vår väääldigt lång stostädningslista inför jul, allt ska vara klart på lördag!
Tur man bor så litet... hur skulle man annars hinna/orka storstäda.

Elvira är sjuk igen! Hostade lite när hon sov, sen var hon kokhet när hon vaknade (på dagen) , jag tog tempen nån timme senare så hon skulle hinna svalna av, blir ju varm när hon sover. Men hon hade 38,5, och nu ikväll hade hon 39 grader... har varit slö och mest legat i soffan, efter lite julmust blev det fart en stund :-) Sen fick hon Ipren, så sa jag att det blir bra när man får medicin och sen en stund senare var hon klarvaken (hade somnat till innan Ipren) och har fart runt här, sen sa hon "fått medicin, nu känns bättre" .. ja se vad lite medicin kan göra. "nu medicin borta" sa hon oxå och slog på blöjan.. Hahah, vad hon menade med det vet jag inte :-).

jag e oxå lite klen, men bara aningen.. bara det inte blir sämre så e jag nöjd.

Nu ska jag se på Äntligen hemma jul special och pyssla lite. Snart e det jul! Ingen direkt julstämning har infunnit sig.. men det brukar inte göra det längre.. är det för att man är aäldre eller?

Trevlig tisdag.

Klantskalle

Gick bra på jobbet trots allt idag ;-) ...

Nästan alla julklappar handlade.. var aningens stressigt, hade bara 2,5 timme på oss att handla och äta.. glömde nån enstaka klapp bara...

När jag hämtat E på dagis, stressad pga trafik och försening.. åker snabbt på affären,kom hem upptäcker att jag inte har nån nyckel... lånade telefonen av grannen (min hade inget batteri!) så fick vi åka in på söder och hämta nyckel på A:s jobb! HErregud.... vi som skulle ha myskväll och allt, och bygga ihop byrån som vi köpte idag.. till E och annat..Kom hem kl 19.10, bara att hoppa in i duschen sen börja med byrån, men orkade inte bygga lådorna så det blir imorgon.. E somnade i soffan när jag var nästan klar.. med Idol på hög volym!!

Hon fick korv på Statoil när jag tankade.. det blev hennes middag, skulle iofs ha ätit korv,pommes och bea här hemma oxå.. Men ingen myskväll blev det, för att nån är en jävla klantskalle!!!

När jag kom på dagis var E enda barnet kvar.. blää jag hatar sånt.. stackars sista barnet kvar och fröknarna bara väntar på att gå hem... men det är inget synd om de två, de ska till Grekland nu ..och fira jul.

Köpt en ny mus till datorn, vår gamla dubbelklickade nästan hela tiden. Och denna nya gud vilken fart, men behöver knappt röra på den så far pilen iväg!

Nu ska jag surfa lite sen lägga mig i soffan och sova till Idol, är så himla trött!

Trevlig helg.

Julklappar

Jag har funderat ett tag på om de skall ha något lucia firande på dagis, vi fick ett infoblad i terminens början där det stod något luddigt, jag trodde det var bara för barnen eftersom det var kl 15, så jag frågade vid utvecklingssamtalet för några veckor sedan men fick svaret : jag vet inte, av fröken.... så jag tänkte att det kommer väl info på nåt sätt.. men inget. Och nu var ju E borta sen förra måndagen pga magsjukorna där.. så igår när jag kommer så fick vi veta att det minsann skulle vara lucis firande idag kl 15 för föräldrar!!! Tack för den, den infon hade man kunna gett för flera veckor sedan, även fast fröknarna tyckte att det var klart som korvspad från infobladet... fast det inte stod något om föräldar där...
Jag jobbar till kl 17 och finns ingen möjlighet i världen att jag får ledigt så sent... om jag vetat innan jag började på mitt job så kanske.. men ska man inte ha firande på morgonen? Det hade jag förväntat mig iaf.. så bruakr det ju vara överallt...

Och nyss fick jag veta att nästa termin, alltså om nån vecka skall E byta avdelning. Tänk vad bra att all info kommer så tidigt!! Nu ska hon bara gå nästa vecka och nån dag till innan jan sen ska hon byta avdelning. Synd tycker jag för två (av tre) fröknarna är så bra på avdelningen.. och E gillar dem jätte mycket, kramar de när hon kommer på morgonen.
Synd bara att det blivit så dåligt med info på slutet... var jättebra i början.
Fast det kommer inte bli några problem att byta avdelning för E eftersom hon älskar att vara på avdelningen med de stora barnen.. och alla barnanpassade lösningar (finns inte på hennes nuvarande !!). Men hon kommer nog att sakna fröknarna.

Igår fick vi julgran till jobbet... en riktig! Det luktar så gott i hela receptionen av den. Jag och M klädde granen så stiligt :-)

Snart ska jag och A åka och köpa julklappar. Alldeles ensamma... E är på dagis, jag börjar ju 13, och så sent vill de inte att hon kommer på dagis.. :-) Vi var iväg ensamma igår med... till Lidingö och köpte nya däck. Annars blir det dåligt med den varan (att vara ensamma alltså)... innan onsdags så var det nog många månader sen....

Jag börjar som sagt kl 13 och idag är det julfest, vilket betyder att vid lucnh börjar en del dricka.. så hela mitt pass får jag dras med fyllisar :-D... eller så slipper jag för de kanske sitter på sina kontor .. hahahaha. Bussen går strax innan 17 från jobbet... jag gissar att det inte är så många som kommer att vilja prata i telefonen indag ... så jag får väl sitta och säga tyvärr hela e.m! :.... Hoppas det har roligt iaf.

Ha en bra fredag.

Diverse

Lite bilder...

Pepparkaksbak, charmigt med hucklen va ;-) ... tänkte vi skulle vara lite "gammaldags" Hahah
  

  
Pizzadags. E skulle ha en pizza med svamp och deg :-D ... (här äter hon av mina annanas)
Pizzasallad och doppa pizzan i bearnaise ska man oxå...

Julmarknad

Julmarknaden på Drottningholm var supermysig. Kommer definitivt att komma tillbaks dit (om de har varje år dvs). Vi var där på slutet när det började mörkna, då kom även ett lucia tåg, som E följde efter på vägen tillbaks till kyrkan, hon gick efter och sjöng " lucia lucia lucia" Hahahahah.. sötis.

Idag har vi varit på gamla jobbet för avtackning, jag bjöd på cupcakes och fudge. Fick en superfin orkideé. En precis likadan som jag fick som välkomst present på nya jobbet. De är så fina!! Ceris rosa. Roligt att ha två st, lättare att placera ut.. Fick oxå en jacka som man kan ha när man tränar när det är lite varmare ute (som nu finkar det.. någon + grad, ja vi har det här nere...). Tack så mycket, och tack för alla år! (om nån läser detta..) Känns lite tråkigt ändå... kommer nog att sakna gästerna oxå.. även de mindre roliga.. man måste väl ha sånna oxå ;-) .. fast jag kommer väl att få lite sånt emellanåt på nya jobbet med.. alla besökare kan väl inte vara trevliga?

E somnade ganska lätt nu. Sov bara i bilen på väg hem från Arlanda, inte dit.. och där var det fart, sprang i en korridor fram och tillbaka med lilla M som är 3+ ... och käkade cupcakes, tiggde åt sig lite mat :-D .. osv.. Så nu var hon trött.

Fick ett brev hem till E idag, från tandläkaren.. tydligen dags att välja sån nu, det år de fyller 3.. alla redan, tidigt tycker jag..men så kanske det är...

Ikväll blir det DH, det skall njutas i soffan med hemmagjord "risifrutti" och kokta jordgubbar.

Trevlig tisdag.

Pepparkakor och ursinne

Veckan som gått har jag jobbat. Det går bra, men emellanåt är det ganska lugnt.. men man kanske skall ta med sig tidning hädanefter ..läsa lite i smyg under disken... Verkar vara trevliga människor på företaget iaf.. men ganska många är ju äldre män och de brukar ju i regel vara trevliga :-) ...
Det som är "jobbigt" är ju att jag jobbar nästan varje dag.. ledig tisdagar ... men jag vänjer väl mig igen.. tycker bara inte om att E går så sent på dagis... vissa dagar kommer hon att gå till 17/17.30!...

Elvira har som sagt varit hemma från dagis i veckan för att förhoppningsvis slippa "äckliga sjukan" ...
 
Igår var vi till Vallentuna för att inhandla lite till mitt bak i veckan. Skall till mitt gamla jobb och bjuda på avskedsfika.

Idag har vi haft julmys här hemma. Bakade pepparkakor på fm, jag och Elvira. Sedan nu ikväll har vi julpysslat, dvs jag har haft kristyr på pepparkakor och så har vi gjort apelsiner med nejlikor.
Jag har faktiskt oxå gjort eget pepparkakshus! Gjorde mallen själv (och degen, till alla pepparkakaor) , taket blev dock inte så bra..blev för kort så huset ser konstigt ut... blev inte som jag ville, men nu vet man till nästa gång iaf...

Förr trodde jag att E trotsade mycket, men lite visste jag då! Jisses hur hon blir nuförtiden, sen nån vecka tillbaks. Om hon ite får som hon vill skriker hon rakt ut och länge ibland..tom konstant, så hon blir röd i ansiktet.. Och ibland säger hon att hon blir galen, och som idag när hon inte fick fylla sin hink med vatten (som hon skulle "städa" med..) så bet hon i hinken oxå..höll på hur länge som helst och skrek... men tillslut lyckades hon lugna ner sig. Ja herregud. Tur att det inte är ofta.. händer kanske 1-3 ggr i veckan, oftast på kvällarna när hon e trött.

Snart ska jag gå och kolla på finalen i Stjärnor på Is, och sedan skall vi kolla på Britney dokumentären, såklart!
Synd att Britney inte kommer till Sverige på sin turné i vår/sommar...Nån som vill vara barnvakt när vi åker till London på "brittan" konsert ;-) ?

Imorgon blir det julmarknad på Drottningholm. Mysigt! Vill oxå gå på Skansen och Grönan innan jul, på deras julmarknader... man måste ju göra allt för att försöka få julstämmning här när det inte är nån snö...
Måste börja göra julgodis snart oxå.. står inte på förrän det är jul ju! Appropå det så måste julklappar inhandlas.. har inte köpt en enda än!

Trevlig helg mina kära,

Blomma

Glömde att skriva att jag fick en blomma igår. När jag kom till jobbet står det en blomma på ett av skrivborden och en lapp ligger under det det står liknande: "Välkommen Jenny" (något mer, men glömt lappen på jobbet). Va?! Vilken snäll gest minsann! Har jag aldrig varit med om... inte hade de det heller, tydligen en ny personalansvarig som var van det från sitt förra jobb. Dessutom var det en mycket vacker rosa orkideé!

Usha, vilket väder idag... regn regn regn. Jag som hade tänkt att vi skulle gå ut en sväng, men känner inte för det i detta väder... Och inte blir dagen bättre för att man sitter och oroar sig(väntar på) för att få den hemska sjukan...
 
Elvira sover en stund. Hade ingen lust med det idag, ville bara titta på Musse och Einstens (faoritprogrammen)

Appropå tv, Igår 1/12 så uppdaterade Kanal Digital lite.. och som det så fint hette skulle vi få 4 nya kanaler.. jo i *h-vete* heller.. de tog bort iaf 3 av de kanaler jag var ute efter, anledningen till att vi tog kanal Digital istället för Viasat... Så nu e jag ARG, skall maila till de tänkte jag.. inte ett ord om det när man beställer 1½ månad innan ändringarna... fy bubblan!

Ha en trevlig snö/regn dag.

Första dagen..

..gick jättebra! Är ganska trött i huvuvdet nu.. men måste nog läsa igenom en del papper som skall skrivas på. Mycket sånt är det.
Fick rundvandring på företaget oxå..jisses vilket virrvar känndes det som. Men spännande! Sen har jag redan svarat i telefonen... gick ganska bra tycker jag. Förutom en del som vill "sätta en på pottan" ;-) .. men lite måste man väl jävlas med den nya tjejen i receptionen..
Inbjudan till julfest fick jag oxå :-) och en förfrågan om jag vill vara ledig :-D .. redan första dagen liksom... hahaha..kontorsmänniskor ;-)

Sen när jag kom hem fick jag veta att det går magsjuka på dagis, tack för den kära föräldrar som tog ert sjuka barn till dagis! Det gör man bara inte.. om barnet kräkits hemma håller man det hemma!!! Och två dagar efter det kräkits sista gången... så nu måste jag gå och vara orolig... *blä* hatar detta verkligen.. vill inte känna som jag gör inför det men det är verkligen hemskt! En riktig fobi! Blir alldeles orolig och kan ibland inte äta för jag e nervös... jaja, inget att göra men så är det. Hemsk hemskt hemskt.

Imorron e jag ledig iaf. Skönt att få vila huvudet.. blir ganska mycket i början.

Nu måste  jag läsa papper och se på tv.

RSS 2.0