GRATTIS!!

Vill gratulera min kära vän till sin nya lilla pojke. Ta hand om familjen och lycka till. Många kramar. 

Kalaset

Har idag haft två mäklare här, bara för att se hur läget ser ut och vad vi ev skulle kunna få om vi skulle få för oss att sälja. Som det är just nu så ska vi väl inte det, men man måste vara förberedd ifall ett bra tillfälle skulle dyka upp. Ska även prata med banken så vi har på ´benen även där.

Ikväll satt jag och E och kollade (ok, jag kollade hon lekte) på Obamas ceremoni och efter att han svurit eden så filmade de ut över det gigantiska folkhavet, då sa jag till E: Kolla vad mycket folk. Hon svarade då: aaa på kalaset. Hahaha.. hon hade ingen aning om vad det handlade om men om det är mycket folk så är det tydligen kalas. Smarta de där små.

E har börjat vakna till vid 22-23, vaknade nyss. Då går man in och tänder en lampa, lägger henne i sängen sen går man ut och låtsas värma en flaska med vatten eller mjölk och när man kommer in igen så sover hon. Troligtvis drömmer/vaknar hon och blir sedan kanske lite mörkrädd och när lampan e på somnar hon. Ska nog kanske skaffa en nattlampa till henne.

Jag e trött, men ska snart titta på Viktoria Silvstedt dokumentären (?)  så jag får inte sova ännu. Om jag inte somnar i soffan dvs.

Annars händer inte så mycket här.. har några projekt i lägenheten som skall ordnas.. tex så är 2 av 3 persinenner i köket trasig.. går inte att dra upp. Hallen skall fortfarande målas, skötbordet tas ner, jag vill måla vardagsrummet vitt men det får nog vänta... Ja några små projekt alltså, ska bara ta tag i det oxå... 

Nu: TV:n

Kram på er. 


Klart man skall va me

Hittade denna tävling i en annan blogg och tyckte det var sååå fin afiltar så självklart skall jag vara med och tävla.


barnshoppingbloggen.blogg.se

Kontorsråtta

Här händer inget speciellt fortfarande, vi jobbar och sover och umgås , typ...

Idag så har jag gjort som man skall om man jobbar på kontor (enl tidningarna), på lunchen var jag ut på en promenad, sen kom jag tillbaks och åt luch. Mycket skönt att komma ut och röra på sig när man mest sitter på rumpan.. och idag jobbade jag 9-17, en kollega är borta så jag jobbade extra idag (är ledig annars).

Sitter nu och kollar på resa till Disneyland. Elvira älskar ju Musse, och i år är det något extra Musse kalas på Disney.. vore roligt att åka, men är man för liten för Disneyland när man är 3 (nästan)? Det ser spännande ut iaf... mamma och pappa (mamma iaf..dvs jag--) skulle nog uppskatta det iaf :-D. 

Nu har Elvira börjat på en ny avdelning, en 1-5 avdelning, så det är några större barn där oxå, roligare för E.. hon gillar ju stora barn.. nu har jag iofs inte sett så många av barnen där så jag vet inte hur gamla de är.. har mest bara sett små barn..Elvira har direkt fått en ny kompis som hon pratar om jämt, Simon.. söt liten kille. Hon började där igår, hade inskolning förra veckan några timmar i 2 dagar.. inga problem med E inte...Fast jag och A tycker det verkar rörigt där..för de har dörrarna öppna mellan 2 avdelningar och de vet inte var de har ungarna när man kommer...jag ska hämta imorgon, får se hur det är då. 

Fortsatt trevlig vecka.  

Fruktansvärt

Har precis sett en dokumentär om amerikanska "beauty queens", detta var en uppföljning av en dokumentär om småflickor som tävlar, jag har sett den första för många många år sen och var tvungen nu att se denna. Jag tycker det är fruktansvärt hur föräldrarna "förstör" barndommen för tjejerna, såklart tycker alla att man lär sig så mycket och bla bla bla av att tävla från de är bebisar ch från bara några års ålder att sminkas mer än en vuxen kvinna. De ser fruktansvärda ut som små plastdockor. Alla ser likadana ut, konstgjorda med så mycket smink så det blir en mask, man ser inte hur de egentligen ser ut, spelar ingen roll om de är 3, 5, 10 eller 17, alla har lika mycket smink och ett påklistrat "leende", munnen öppen så man ser tänderna. De ser bara konstiga ut...
Om tjejen sjunger och det låter fruktansvärt, ingen bryr sig..de tycker bara det låter underbart och applåderar. 
Barnen skall se ut som dockor, men föräldrarsna själv de ser ut hur som helst.. hinner väl knappt klä på sig själv. 
Nä jag skulle kunna fortsätta i evigheter men jag slutar här.. hemskt tycker jag det är.. om de bara gjorde det med normal förnuft och lät de se ut som de gör och göra det för skojs skull en, två ggr per år, men nu är det ju på liv och död! 
Tur att vi inte har det så här i sverige.  

händelselöst

Här händer inger speciellt om dagarna.. därav den dåliga uppdateringen, inget att skriva om...

Var bortbjuden på lunch igår. Mycket trevligt och gott. Elvira hade så skoj att hon inte ens hade tid att äta.. fanss så många fina leksaker i den stora tjejens rum. Vi fick bära ut henne därifrån ;-) .

Jag har jobbat idag, och då det är röd dag imorgon slutade jag kl 15... hård dag med tanke på att jag började redan kl 12 ;-) .. känndes bara som jag var på jobbet och vände..dessutom inga besök och knappt några samtal..
Men nu är det slut på röda dagar för ett tag.. men i april- juni blir det en del.. typ varannan vecka.. det här med kontorsjobb är ganska roligt :-) .. Så fort det vankas ledighet så jobbar alla så lite de kan. Därimellan så jobbas det emellanåt himlans flitigt minsann..

Dålig tv kväll ikväll så det blir en film som jag haft liggandes ett tag. TIll det blir det nog en smarrig fruktsallad :-).

Fortsatt trevlig Trettondagsafton

RSS 2.0