Our life

Än en gång var det superlänge sedan jag uppdaterade... men vi gör inget annat än jobba, dagis, städa, tvätta..typ.

Jag har målat sovrummet vitt, tapet till fondvägg beställd och är på väg så till helgen blir det tapetsera av. Hoppas oxå komma iväg på tårtutställning på lördag, och shoppa lite till påsktårtan.

Det var så härligt att det började bli vår...och sen igår blev det bakslag! Fy oxå.

Jag har prommenerat lite under vintern, inte mycket dock, men det har blivit mer på senare när man har kunnat använda jympadojor istället för vinterskor, och inga vinterkläder... fast när jag har prommenerat i vintras har jag haft lite begär efter att springa (ja faktiskt..svimma inte nu!) och så fort det blev jympadoj väder så började jag springa lite.. och nu har jag börjat köra intervall träning. Så himla skönt. Jag kan inte ens ta en prommenad utan att springa lite nu :-) Det trodde man inte.

På jobbet flyter allt fint, jag måste lära mig allt nu för min chef (på nya jobbet) kommer att sluta i maj.. och då kommer nån ny så då kan det vara bra att jag har koll. Tråkigt bara att L ska sluta, hon är verkligen duktig på det hon gör.

Elvira påstår att hon är kär i en pojke på dagis :-) Hon säger att de pussas i dockrummet *hjälp* .. hon är bara 3½ år!!! Jisses hur skall detta sluta ;-)

Verkar som att jag och A skall komma iväg på en resa ner i Europa nu i maj oxå :-) Skall försöka boka ikväll.

Nu duschen, snart blir det Hollywood fruar. Får inte missas.

Ansiktsmålning

Elvira fick(jag köpte) en ask med ansiktskritor och en bok med hur man kan måla i helgen, och direkt ville hon måla sig som en fjäril. Senare ville hon måla mig oxå,men vad jag blev det vet vi inte..
 Dock hade hon gnuggat bort nästan all sin färg när bilden togs..men såhär fina blev vi :-)




RSS 2.0