Äntligen!

Äntligen så har de förlovat sig, ja Daniel och Viktoria såklart! Har ju väntat på detta länge nu. Äntligen dags för ett kungabröllop i Sverige oxå!
Kl 17 idag så skall de möta pressen, får inte missas!
:-)

Ja jag är Royalist!: Jag har alltid gillat Viktoria bäst av prinsessorna. När killarna i klassen sa att Madeleine var snyggast blev jag alltid arg på dem. Nu tycker jag iofs att Madeleine är vackrast, men gillar Viktoria ändå.

Nu ska de alltid gifta sig, tråkigt bara att vänta tills nästa år.

Vackra var de på presskonferensen. Och väldigt nervösa, söta och lyckliga :-).

Och efter deras bröllop så väntas säkert några förlovningar och bröllop till, iaf Madeleine och Jonas och kanske även Carl-Philip och Emma förhoppningsvis. Spännande år framöver för en Royalist alltså :-).

Självklart så skall jag åka in till kyrkan och stan när bröllop vankas :-)

Väldigt vacker ring ser det ut som oxå förövrigt.


(www.aftonbladet.se)

Finn fem fel..

..ja eller ett fel per bild. Hittade dessa hos Sandra och tycker de är ganska roliga :-)





Lite sol

Idag har vi varit ut en kortis, kunde behövas då vi varit inne sen lördags. På lördagen hade vi en härlig mysdag, äta mysfrukost och bara gå omlring i pyjamas typ hela dagen (jag iaf, Elvira hade sina prinsesskläder som vanligt), planen var att gå ut på söndagen. Men så blev inte fallet då jag började få ont i halsen på lördag kväll som ganska snabbt eskalerade och på söndag em/kväll var jag helt utslagen, öm i kroppen, superont i halsen, trött som bara den och yr så fort jag skulle göra något, fick blunda om jag skulle röra huvudet.. verkade som influensa typ men jag fick ju spruta i höstas.. fast den hjälper ju inte på alla tydligenvar soffläge som gällde hela dagen, inget Elvira gillade så värst mycket och A hade åkt och jobbat, jag var ju inte så dålig på fm när han åkte, typiskt.
Igår var jag lite bättre, inte lika yr bara lite och som en vanlig förkylning.. idag en aning bättre men trött som en gnu.

Så idag var vi ut en kort sväng och fick tom lite sol då den behagades dyka upp några korta stunder, härligt.
Skulle vara skönt med en utlandsresa framöver, men om man funderar på att byta boende så blir det inte så...man får välja här i världen . Usha, man skulle varit miljonär minsann!
Nån som har en sisådär 4 mille över så säg till för det finns hus här i området som jag vill köpa :-)

Snart dags för lunch, men först en kort stund i soffan.

Trevlig vecka.

So far

Ja vad tycker jag om festivalen hittils? Bästa deltävlingen (ja int eså svårt kanske då det bara är andra än..) ingen som var kass som förra gången! Men några som var mindre bra bara.. inte superdåliga iaf.. sämst var Lasse Lindh (kommer hata låten innan sommaren är över tror  jag, en sån man tröttnar på snabbt som Håkan Hellström..) sen H.E.A.T och sen Markoolio efter de var alla likvärdiga tycker jag.. i början gillade jag inte Måns (mamma, din favorit eller hur?!) men sen på slutet så blev den bra.

Fin klänning har Petra oxå.

Svårt att veta vilka som går vidare..

När det begav sig och Lili & Susie var "stora" så att säga och var mina idoler så var Susie favoriten för det var ett så coolt namn och hon var snyggast tyckte jag..Vem var din favorit?

Nu är det röstning.

Hörs 

Uppdatering:

Tråkigt att jennifer Brown åkte ut, det var ju en jättebra ballad, bland de bästa ballader i melodifestivalen...
Att Lili & Susie bara gick till andra chansen gör inget.. de "är ju så gamla" iaf, eller hus mamma? ;-) , nä men Måns såg så förhoppningsfull ut och blev så glad när han gick vidare så det var han värd..
Men det var dock inte H.E.A.T, börjar redan tröttna på den låten..synd att Amy inte gick vidare direkt :-(..

Så bara att se fram emot nästa lördag, och då slipper jag sitta själv, då är maken hemma.. nån att ventilera med..

Natti

Happy Valentine

Idag alla hjärtansdag, och vad ska vi göra idag då? Jo som vanligt jobbar A, så jag och E får roa oss själva i vanlig ordning. Jag fixade frukost till mina älsklingar idag och så hade jag köpt varsin nalle :-) Som stod vid deras tallrikar.
Sen så vankades det tårta till fika innan maken åkte till jobbet, E hade dock redan ätit då hon inte kunde vänta till efter frukost. Hon som helst äter bara garnityret på tårtan åt tom själva tårtan idag. 4 sorters choklad, klart tjejen äter!
Sen åkte A till jobbet.

När jag sitter och ser på tv när E sover ringer telefonen, blomsterbud?! ... Det visade sig vara fina blommor och meddelande från min kära make, jag som trodde han glömt bort alla hjärtansdag.. men inte i år :-). Tusen tack.

Ikväll blir det melodifestival, Lili & Susie hörni! Glöm inte det. jag har tom målat naglarna 80-tals rosa, typ :-)

Satt och var lite nostalgisk nyss och lyssnade på låtar och då det är kärlekens dag idag så lyssnade jag på en av våra bröllopslåtar, nämligen denna:
http://www.youtube.com/watch?v=ON2JpP_4SeY

Vad ska ni göra en dag som denna?

Kram

Lili & Susie

Såg på The Voice imorse och då var Lili & Susie där, de ska ju vara med i Melodifestivalen till helgen, och idag sa de att det kommer troligen en samlingsskiva framöver med låter och videos!! Då MÅSTE jag ha den!!!!

För övrigt är det lite ljust fortfarande när jag åker hem kl 17 nu! Solen har visserligen gått ner med fortfarande lite ljus över horisonten! Underbart. Snart är det vår.

Nu dags att stryka och se på TV.

.

Till pappa som efterlyste bilder :-) Och alla andra såklart.

Några gamla bilder från i höstas.

Fotograferingsdag på dagis. Man måste göra sig snygg(inget matkladd nånstans) och toffsarna satt i så fint ända till samlingen på dagis började, sen hann fröknarna inte sätta dit de igen. Men vad gör vl det när bilderna därifrån är underbara 
   

Jul, Elviras första julklapp av tomten, det bästa var wellpappen runt "saken" en karta tyckte E att det var.
   

Frukost med "gubben" på juldagen.


Nyårsafton. tittar på fyrverkerier 1 timme i sträck, vägrar att gå ner från pallen, om jag inte bar henne till de andra fönstren och kolla på fyrverkerier. Och Selma skiträdd.
     

Hjälper pappa med lampan i taket, med sitt "Händige Manny bälte" på.

      

Jag höll på att vika tvätt och E ville hjälpa till att bära, så hon började bära in allt i sovrummet och jag trodde allt låg i en enda hög tills jag kom in och såg detta. Söt tjej man har :-p


Baka kladdkaka med mamma är roligt.


Hittade denna bild häromveckan, skar av lite av den. Härlig bild va?!


Och även några bebisbilder på E hittade jag när jag gick igenom den externa hårddisken.

     

Ja det var allt för nu.






Herregud!

Sicken katastrof, nästan så man borde bojkotta melodifestivalen nu.. men bara nästan, klart man inte kan det :-)
Men hur sjutton kunde Af ugglas gå vidare? Mådde ju nästan illa av låten för bövelen! Sämsta jag hört nånsin kanske. Hua. Den stackars Jonathan satt och såg så hoppfull ut så jag hade hoppats på att han skulle gå vidare, var inte så himla bra låt, men om tex Jimmy Jansson skulle sjungit den skulle han definitivt gått vidare med nåt sånt... men inte nu när det är nån okänd(?) som sjöng den...Jaja.. nu är valer gjort iaf och jag måste stå ut med skitlåten ett tag till. Urk.
Ska försöka gå vidare med kvällen nu.

Myslördag

Då har vi precis ätit klart jag och E (A jobbar som vanligt..) idag fick vi kotletter, klyftpotatis, sallad och ädelost sås. himla gott, var evigheter sedan jag åt ädelost sås. Elvira älskade såsen :-).

I förmiddags gick A och E ut till lekparken och jag tog mig en tur runt 2,5km spåret, lite halt och slaskigt men härligt att få en prommenad. Har faktiskt gått varje dag denna vecka, så skönt att vara igång igenman mår mycket bättre då. Jag behöver nog börja styrketräna igen... får on i nacken och axlarna och automatiskt då oxå huvudet för ofta nu när jag har ett sådant stillasittande jobb.. måste även stå mer när jag jobbar tror jag (höj och sänkbart bord). Ska kolla priset på ett nytt gym i närheten.

Ikväll är det ju schalger igen! Skoj skoj, tråkigt bara att kolla ensam, ingen att ventilera åsikterna med.
Har lite lösgodis kvar av det kilo! A köpte när mamma var nere förra helgen.. har inte ätit lösgodis på månader kanske tom halvår då jag inte tål det längre.. mår lätt illa och man känner hur konstgjort det är .. har ätit gele godis men då bara Ekorrens ekologiska. Super gott. Nu har jag iaf lösgotta hemma och om jag bara äter några bitar åt gången så går det bra... men man blir ju beroende av det oxå..kan liksom inte sluta äta om man har det hemma.. alltså ska jag aldrig mer köpa! Smart va! Bara äta hembakt och choklad :-) mmmmmmm.
Har blivit känslig mot vissa saker på senaste, typ godis, för mycket och fet mat tex... men det är väl bra antar jag... nyttigare än att bara vräka i sig saker i tid och otid...

Vid jul fick vi ett "Presentkort" eller erbjudande från Lovefilm av svärmor. Nu i veckan när jag städade ett skåp hittade jag detta kort och registrerade mig och jisses vilken bra grej! Tack så mycket.
Man har en film lista så skickar de hem en till två (?) filmer, man tittar på dem, skickar tillbaks och då skickar de nya filmer! Bra va?! Jag har på min lista några filmer till mig/oss och några till E så nu kan vi titta på filmer i två månader gratis :-).. Igår såg jag "What happens in Vegas" mycket bra film. Och E ger nog Molly högsta betyg tror jag :-)

Radhuset vi var och kollade på är nu sålt, gick nog för 2,8 mille ca...
jag har hittat nybyggda hus inte så långt härifrån (max 2 mil) som är ganska billiga men nu har de bara två hus kvar... Är sååå sugen på dem!! Men långt för A att åka till jobbet.. tråkigt :-(

Tänkte på en sak när jag stod och diskade nyss, jag diskar alltid (nästan) efter maten, tycker inte om att kolla på disken i/på diskhon varje gång jag går in i köket på kvällarna. Hur gör du, diskar du alltid efter maten eller tar du det dagen/dagarna efter?

Nu ska jag gå till min pingla som tittar på Små Einsteins .

Trevlig schalgerlördag!

Vinterdag

Nu imorse när jag lämnat Elvira på dagis gick jag en promenad som vanligt när jag lämnar vid 9 och börjar senare..Men idag var det så härligt! Det ligger lite snö på marken, det är kallt ute så snön knarrar under skorna och solen lyser så det gnistar i buskarna av isdropparna som frusit till is. 

Igår var vi och kollade på ett radhus i Täby, bara för att se vad vi skulle kunna få.. ett jättefint gulligt radhus med nyrenoverade badrum, fräscht i övrigt, en treass och en liten gräsmatta, tyvärr var det många på visningen och några la bud igår så redan nu har priset stigit över 300.000! Och då är det en visning kvar idag... blir ett ganska dyrt radhus i slutändan tror jag. Och för att köpa något måste vi först sälja vår lägenhet... så vi väntar. 
Skulle kollat på ett till i samma område men hade glömt husnumret så det blev inget.  

Mamma var här i helgen så vi var ute på små turer. Tex till fjärilshuset, det gillade Elvira väldigt mycket.. dock var hon rädd för fjärilarna när de kom för nära...Sen var vi såklart oxå till Kista, det måste man när mamma kommer ner.
På lördag kväll var det middag här hemma lillebror med sambo kom oxå förbi, sen kollade vi på körslaget. En trevlig kväll.
Igår söndag var det visning för mig och A, mamma var barnvakt. Annars var vi bara hemma. Skjutsade mamma till bussen och åkte och handlade.

Nu är det arbetsvecka igen med sikte mot helgen :-D.

Skriver inte så ofta här då det inte händer särskillt mycket här nu och alltså inget intressant att skriva...


RSS 2.0