Helgen är här

Godmorgon. Då var helgen här, förhoppningsvis med lika bra eller nästan lika bra väder som veckan har haft.
Dock har jag inte kunnat njuta av vädret då jag varit sjuk och bara legat inne halva veckan, men det var härligt att se solen genom fönstret iaf ;-) .. Jag fick panik av värmen när jag gick och skulle hämta på dagis.
Trodde att jag var på väg att bli frisk, men icke..igår blev det bakslag... :-( Hoppas det inte blir värre bara.
Elvira är oxå sjuk nu, feber till och från. Ibland är hon kokhet!

Vi skall iallafall städa här idag. Om alla hjälper till går det bra. Och imorgon måste det tvättas annars måste vi köpa nya kläder!

På jobbet nu är jag chefslös i 2½ månad på min nya avdelning (där jag jobbar 40%), så jag är alldeles ensam.. får se hur det går. Fast det kan vara bra för utvecklingen oxå :-) Få ta tag i sakerna själv. 

Snart skall jag ta tag i E´s rum.. det gör man minst 1g i veckan, å varje gång är det lika stökigt! Hur gör flickan? Jo det vet jag iofs.. leker med allt å släpper det.. hur skall man göra för att få henne att städa reda på efter sig?! Spelar ingen roll vad man gör/säger. 

Trevlig helg! 

Hängmatta

Jag visste inte att det var en hängmatta för katter, jag trodde det var en sänghimmel för söta små prinsessor. Men ack så fel ma kan ha.




Dags igen

Kanske dags att ta tag i bloggandet igen. Jag är väldigt dålig på detta..tur man inte skall tjäna pengar på den ;-)

Men inte så konstigt att jag inte skriver då vi gör i stort sett samma saker varje dag, stiger upp, går till dagis och job, kommer hem äter, dushcar, ser på tv och sover...

Andreas har iaf sålt Audin och köpt en skruttig gammal alfa 33 i väntan på den nya Audin som vi skall köpa, den har varit på lagning/service och jag tröttnade på att behöva ta taxi hem från jobbet vissa dagar. Dessutom ville A ha en Alfa igår när det var Italienska bilträffen på Skokloster. Enda sedan vi skaffade vår första alfa har vi åkt dit oc han ville inte komma utan bil att ställa ut i år ;-) .

Förra helgen när svärmor och svägerska var ner så gjorde jag mitt första beök på Rosendals trädgårdscafé, mycket go mat och mysig miljö men väldigt mycket folk! Det blev så stimmigt. Kanske bättre sen när man kan sitta ute, nu var det ganska blåsigt och kallt ute.

Idag när Elvira satt och badade så började jag dammsuga, då sa hon till Andreas: Mäh nu ska den j´la kärringen dammsuga!
Så får man väl inte säga till mamma sa Andreas, då säger hon: gammla tanten istället :-)
Undrar vem som lärt henne säga så? ;-)

Idag har fönstren putsats här, har två kvar... men fy så dåligt det blev, dels var den som putsade ganska dålig på det och dels är innerfönstren så gamla och repiga så man blir galen!
Får nog göra om det om nån vecka eller så, men nu i maj är helgerna verkligen fullbokade...inte så vanligt för vår del, brukar bara handla, tvätta och dra omrkring, men det är skoj när det händer saker.

Till helgen åker jag och A till franska rivieran! Mysigt. Dock verkar väderprognosen säga regn, men kanske skall kolla YR oxå ;-)  och sen tänka tvärtom. Hoppas att det inte kommer något mer askmoln eller något annat tok bara.
Mamma kommer ner och är barnvakt. Elvira längtar! De har redan planer för vad de skall göra så de får nog det skoj :-)
Dessutom säkert bättre väder än vad vi får, speciellt om det fortsätter som idag, och blåser lite mindre bara.

Snart sover prinsessan(pappa nattar) så då ska jag hoppa in i duschen och skrubba mig med kaffesump :-) Det är bra med återanvändning, inte behöver man köpa dyra skrubbkrämer här inte ;-)

Trevlig kväll/vecka.

/J


RSS 2.0