Bakbloggen

Glöm inte att kika in på min andra blogg ibland.
P
inkCakez


Uppdatering

Jag orkar inte skriva så mycket idag men lite bild uppdatering kan ni få :-) Någon bild på v-rummet/soffan och nya matrummet som nu är klart. Saknar bara "garnityren" till båda rummen.
Även en bild på Elvira, så som jag hittade henne framför spegeln här i förra veckan :-)






Trevlig vecka!!


Att sitta på

Vore det inte härligt att ha en sådan här?!

http://www.inreda.com/showProductsDetail.asp?pID=4562


Bilden lånad från Inreda.com

Sakta men säkert..

Nu håller jag på att tapetserar täcktapet i matrummet, och i helgen skall jag måla, sen skall A fixa det sista på söndag förhoppningsvis, så kan vi köpa matbord, stolarna skall målas. Sen är matrummet klart. Fast jag saknar en skänk... de billiga går så snabbt, det är bara de som tar överpris för sina som har kvar, och de är inte villga att pruta till den nivå jag tycker... men nån gång ska man väl få en :-)
Sakta men säkert tar vi oss framåt i projekt lägenhet.

Jag har ett önskemål om att måla om i sovrummet, senare i höst när vi vilat lite :-) Har tröttnat på den lila färgen och nu när allt annat kommer vara fint, skulle det vara roligt med. Sen har jag hittat en fiiiin tapet till en vägg.
Och en sådan här säng önskar jag mig väldigt mycket


Igår kom mina sista saker jag beställt från HM för måander sedan, allt kom ganska snabbt men dessa kom ca 2 mån senare!

Förstår ni vad glad Andreas är över att få sova i rosa lakan! Han jublade när jag visade de igår ;-)
Men vet ni, de var supermjuka! Och priset var endast 99:- per set (ett påslakan och örngott)!
Jag har lakan från HM sen förr (som man fick gratis) och det är bland de skönaste lakan vi har! Hoppas alla deras lakan har samma kvalitet.

När jag började med detta inlägg hörde jag E komma ut ur sitt rum, hon gick direkt in och satte sig i soffan, grinig och gnällig. Hon hade gjort illa fingret på dagis idag, jag tror hon klämt det. Hon håller hela tiden upp det och tar man för hårt gör det jätte ont på henne, så jag tror att det är fingret som spökar... nu sover hon i soffan, ska snart lyfta in henne igen. Hoppas hon sover något inatt.


Natti natti


Bilderna lånade från www.ikea.se , www.hm.com/se

Skogspromenad

0-16d7615a0b2ce3be01689ed42d10e1c8.png

Skogspromenad


Den med

Kolla på detta då! Vore inte ett handfat toppen på vår nya "rosa" toalett/tvättstuga! Eller vad tror ni Andreas skulle tycka om att bada i ett rosa badkar? Till hans glädje är det nog så att badkaret är för stort... men ett handfat skulle ju vara perfekt!


(bilden lånad från blocket)


Nu måste jag nog gå och väcka maken, för vi skall åka och hjälpa Erik. Och det brukar många andra vilja med, så bara att skynda skynda nu.

Jag vill ha!

Detta tangentbord vill jag ha när jag fyller år!!!


Kvalitetsprogram i kvadrat..

Kändisdjungeln.. är det ett skämt eller? Är det på riktigt eller skämtar de med oss? Jag kunde inte riktigt bestämma vad det var, iaf i en paus så zappade jag lite och då hittade vi toppen av alla kvalitetsprogram "Rock of Love". Kolla in nästa program, det går på tv400.. Herregud, brudar med tuttar större än luftballonger, de är höga, och super som om det inte fanns nån morgondag... Vi bara garvade hela programmet..
Nu ska jag sova eller kanske leta något annat program med hög kvalitet ;-) ...

Trevlig helg.

Städat?

Varje kväll städar Elvira bort sina leksaker från vardagsrummet och kök mm (ja inte utan tjat och gnat förståss men hon städar) så fint så. När man kommer in i rummet visar hon stolt rummet och säger se vad fint jag städar, och man har inte hjärta att säga annat än: Ja vad fint det är. När hon är så stolt.

Men vad tror ni, skulle detta pasera genom en kontroll i det militära tex? Skall jag träna henne på att städa ordentligt?



Men det ligger iallafall inget på¨golvet ;-)

Nu skall vi gå in och städa på riktigt för en gångsskull, så sakerna ligger på sin plats en stund iaf.

Klagomål

..ja jag har fått klagomål för att jag skriver för lite.. men här händer inte speciellt mycket, så vad ska man skriva om ;-) .

Iallafall, dansen för prinsessan gick utomordentligt bra förra söndagen, hon ville inte gå hem ens. Fast än så länge är det mest lek, får se om det blir någon dans senare i kursen kanske.
Idag är det dags igen iaf.

Nya jobbet går bra, började ju i onsdags, men fick ingen dator förrän efter halva dagen i torsdags så jag kunde börja med uppgiften jag fått. Tills dess fick jag läsa igenom ett annat projekt jag skall börja med senare.
Ett eget litet kontor har jag, men en liten dator, ingen telefon än så länge men den kommer väl.
Lugnt och skönt med eget rum, men det kommer nog att bli lite ensamt oxå.

Jag har gått ner 5kg! Sedan jag började jobba efter semestern, de senaste veckorna är det väl dock de muskler jag byggt upp ox eftersom jag har varit sjuk och inte kunnat motionerat, när jag väl började träna så blev jag dålig igen... jag som äntligen letat upp våra gamla hantlar och skulle börja med det igen :-(

Idag skall vi åka in till stan och införskaffa lite nya kläder till prinsessan. Hon har typ inga byxor, kanske behöver lite nya "höstklänningar" kan ju inte gå med sommarklänningarna hela hösten och vintern. Varje morgon åker en klänning på. Sedan skall vi fika på mitt favoritfik, Blueberry. Idag skall vi fika/äta där och inte bara köpa en smoothie "to go". Sedan beger vi oss till dansen men lillfröken.

Med renoveringen går det inte så framåt.. Andreas skall spckal och slipa en vägg i matrummet, jag skall tapetsera, hade tänkt börja tapetsera i fredags men då jag inte känndemig bra ville jag inte göra något i onödan så jag väntar med det, kanske på tisdag om E är på dagis, innan jag skall åka in en kortis på jobbet.

Men det är inte så himla mycket kvar, matrum, hall, garderob och kök...Hade hoppats på att vara klar innan mitten av okt eftersom då kommer soffan och det hade varit roligt att vara helt klar då, men det blir nog inte så...

Har inte hittat någon skänk ännu, har två på blocket jag vill ha, den ena har jag inte ringt ännu, och den andra är för dyr och han godtar inte mina bud ;-). Men 1000kr när det är renoveringsbeohv, dvs den behövs målas tycker jag är för mycket.. när likadana ibland kommer ut för 300-700!

Stolar har vi bara 3 av än så länge, behöver minst 3 till.
Vill oxå ha en byrå till v-rummet som man kan förvara dvd skivor osv. En gammal med snirkliga ben helst.
Har en på blocket, får hoppas vi får den :-)

Nu skall jag väcka maken, så jag få gå och lägga mig en stund innan det är dags att bege sig till stan :-)

Ha en skön söndag.


Man skulle...

1015c7d70f94164198af853954996776.png

Man skulle vara katt


Vår första...

0-2f8ebda59dea6b769c22c412bae8d728.png

Vår första gurka. Den åt vi nu i veckan. Mycket god, vår lilla minigurka.


RSS 2.0