Sommar!

Ja nu har det verkligen blivit sommar! Underbart!!!

Semester har vi, tar det ganska lugnt på semestern.
Vi var till Kolmården förra veckan, den enda dagen som det var molnigt och lite kallare, en perfekt dag för att gå där. Underbart att se delfinshowen! Ja det var en härlig dag, E fick köpa sig delfin gosedjur och en giraffmask, dessa två ting vägrade hon sedan släppa resten av dagen.

I torsdags firade vi 3-årig bröllopsdag och åkte till Vaxholm för att käka lunch, ganska mycket folk överallt men på Magasinet fanns det plats, jag åt en clubsandwich, A åt dillstuvad potatis med gravad lax och lilla E åt en Kräftskagen. Mycket god mat, E slevade i sig sin skagen och tyckte det var super smarrigt, ingen tramsig barnpannkaka till henne inte. Låt barnen lära sig äta all mat, och själv välja vad de skall tycka om och inte!

Sen gick vi ner till Vaxholmschoklad för det är det enda stället i Vaxholm som säljer världens kanske godaste glass, Hansen Flödeis. Vi köpte en varsin och gick ner till kajen och åt.
Dessa glassar åt vi förra året på Gotland, för första gången och älskade dem!! Mer sån glass åt folket.

På stranden har vi bara varit en gång iår, blir nog en gång till idag, det är så varmt redan!!
Där på stranden blev vi nästan attackerade av en svan som nog tyckte att vi människor var mest ivägen när han skulle sköta sin vanliga morgonputsning där på stranden som vanligt, för sedan hoppade han i vattnet igen.

Snart skall jag ut på min dagliga morgon (oftast) promenad, innan det blir för varmt. Skönt att ha träningen gjord redan på morgonen. Fast inte går man ner något i vikt, då det blir lite för mycket av det goda på dagarna, kanske skall försöka minska på det till veckan :-).

En tripp till Umeå skall vi försöka få till, men då katten är för fet för att flyga (japp!) så får det bli bil, om vi inte lämnar bort henne.. till nån?

Dags att dra på träningskläderna.

Ha en härlig sommardag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0