Härligt med höst

Nu går det framåt med lägenheten, bara hall och kök kvar.
Andreas har byggt igen den andra dörren, nu skall bara hallen fixas till, tapetseras och målas, sen skall vi ha fler skåp och bänkar i köket.
Saknar fortfarande en byrå till v-rummet. Skänk till matrummet är fixad, skall bara måla den. Den är riktigt stor och rymmer mycket porslin, vilket är bra för då blir det mer förvaring i köket!

Elvira går på dagis och dans och älskar båda..det är bara bra med henne :-) Hon är väldigt härlig nu, när hon inte bestämmer sig för att trotsa dvs... men så ska det väl vara :-)
Imorgon skall hon till tandläkaren för första gången. Hon tycker det är spännande.

Själv är jag hemma från jobbet idag, en förkylning från förra veckan som tagit om, med väldig halsont och blåsor i munnen tex... mycket obehagligt måste jag säga.
Pga detta blir vi efter i renoveringen, för hallen skulle varit klar igår annars :-(

A jobbar och sliter.. när han inte jobbar så renoverar vi hemma, stackarn. Jobba heltid och renovera.. men det är inte så långt kvar nu, sen får vi njuta av lägenheten och ledighet.
Vi funderar på att åka till London i december och julshoppa bara vi två. Det vore underbart..bara gå i lugn och ro i affärerna.

Idag är det en underbar dag ute.. lite kallt men med rätt kläder på så är det OK. Tråkigt att vara hemma och sjuk. Men snart är det dags att hämta prinsessan från dagis så då kommer jag ut en stund iaf :-)

Ha en bra vecka.

Kommentarer
Postat av: pappa

vad händer.................

2009-10-20 @ 18:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0