Klart!

Så skönt, då har vi äntligen skrivit kontrakt efter lite turer.. Men nu är det klart! Vi skall få större boende yta utan att flytta.. Härligt, dock en del renovering men men så är det...Skönt att Elvira skall få eget rum så vi slipper ha hennes saker i v-rummet och få ett matrum så vi kan ev utöka förvaringen i köket. OCH ett till badrum så vi kan ha en tvättmaskin. Det blir en del att stå i till semestern... men härligt :-)

I helgen var mor och far på sedvanligt Elitlopps besök :-). Och vilka härliga dagar det blev med sol och allt, så middagen till kvällen åt vi ute. Medan de var på solvalla och trängdes låg jag på gräsmattan och solade :-)

Elvira fick en Pippi dräkt av mormor, vilken lycka! Hon skulle gärna vilja ha den på hela dagarna varje dag.. men eftersom den satt på hela lördagen tom i lekparken (peruken oxå!) så blev den ganska smutsig och ligger nu i tvätt tunnan, så jag tror hon glömt bort den ;-)... för en stund iaf.

Tråkigt att det härliga vädret tog slut ... hoppas det kommer åter snart! Men först ska det tydligen bli kallare! Burr...

/J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0