Söndag

Nu funkar bilen iaf... var bara en kabel som satt löst, skönt så slipper vi skicka den på verkstan imorgon... kan vi använda den istället...

Vi var och köpte en ny stol till Elvira idag, en Tripp Trapp stol, Limegrön blev det :-) Roligare än svart, blev lite livligare i köket :-) Elvira gillade den mycket.

Jag blev sjuk igen i fredagskväll/natt... fick feber och superont i halsen, men halsen hade gått över på morgonen och framåt eftermiddagen igår gick febern över, nu är det bara hostan kvar, och lite nästäppa, men hostar gör jag mest för att det är retligt i halsen.. sjukt irriterande må jag säga.. när ska detta gå över?!

Besök fick vi idag med :-) Monica hade promenixat hit och Elvira fick en så fin klänning! Tusen tack Monica! Hon provade den ikväll och den satt så fint på henne.

E ville inte sova ikväll, hon pysslade med annat, typ äta "modo" och sätta på sig mina strumpor och när hon hade satt på sig strumporna sa hon "fint de blir" :-) Söt fisen lilla!
Andreas köpte en pall på Ikea här i veckan och den är Elviras favorit, hon kan flytta den så bra i köket så hon hänger med vad man än gör..om jag flyttar mig till en annan bänk (om jag bakar/lagar mat) så puttar hon bara pallen dit :-D Hon skall hjälpa till hela tiden. De senaste kvällarna har hon och jag "diksat"...

Nu ska jag hosta mig ut i soffan. Imorgon får jag sovmorgon iaf..skönt ska det bli om jag kan sova för hostandet!

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Monica

och kakan var så god! Jag bakade två tårtor ikväll. Och provade ngt för mig nytt - kokos istället för ströbröd ;-). Tror det blir kanon mot mandel-limesmaken! Godnatt!

2008-06-30 @ 22:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0