Känslor

Nu verkar det som att det är Elviras tur att bli sjuk igen! Här byts sjukdomarna bara ut verkar det som... frisk ett tag sen på´t igen! Andreas märker man inget på eftersom han går omkring och är snorig mest hela tiden pga allergin..

Elvira har börjat uttrycka känslor nu, rolig, ledsen och mysigt säger hon. Igår när vi åkte bil så gjorde Elvira något och då sa jag "Är du ledsen nu" bara på skoj och då sa hon "Via lesse" och så började hon låtsas gråta :-D.. så nu har hon koll på det oxå ...

Vi köpte en cykel, ja en trehjuling till henne igår, jättefin prinsess cykel. Vi sa att vi skulle åka och köpa cykel och det förstod hon och sa hela tiden när vi åkte "köpa cyk" sen sa Andreas att vi skulle köpa en rosa cykel, då blev det "köpa rosa cyk" och hon skulle minsann ha "flalla" (flagga) på sin cyk.. det har hon ju sett på cyklarna som står utanför dagis och skolan. Hon ser de varje gång och skall alltid fram och titta på cyklarna och flaggorna :-)
Cykeln tyckte hon var intressant, men eftersom det finns en stång som mamma och pappa kan skjuta på med så var det mycket bekvämare att bara sitta än att cykla själv... kommer väl snart det med antar jag.

Sen fick hon en käpphäst oxå, som har galopp ljud, gnägg och frust (heter det så) , den tycker hon jättemycket om.
 
                  

/Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0