Helgen

Igår hade vi storstädning av förrådet. Andreas åkte med 2 lass till tippen. Å en del barngrejer har vi som vi skall sälja, babyskydd, sitter osv.. Men kläderna behåller vi iaf.. kan komma väl till pass vid syskonbarn eller så.. herregud hur mycket bebiskläder vi har!!! 1 kartong och en stooor "kinapåse"!!
En massa gamla kläder åkte iväg oxå..
Sen var det lägenhetsstädning efter det.. å tvätt. Vi var klara med städning precis till kl 7 så då var det bara att hoppa i duschen för mig och E, sen läggdags.. A fick springa till tvättsugan några gånger till under kvällen..

Men idag har vi bara haft handlingen då. Gud så skönt att bara slappa. Tanken var att gå ut, men det regnade ju så då struntade vi i det eftersom E precis varit sjuk..
Sen blev det Cupcake bak, skulle varit igår men hann ju inte.. men passade bättre idag då Fredrik och Sofie tittade förbi efter de varit i Barkarby. E var faktiskt inte rädd för Fredrik mer än nån minut nu bara.. kanske berodde på hans hår förr.. han hade ju rakat av allt nu :-D

Super goda Cupcakes!! Devils Chocolate Cake muffin och choklad/creme cheese frosting, skall nog ta den sista färdiga snart!! Frossar ikväll! Imorgon e det måndag så då blir det inget..
 Kanske kommer bilder på CK sen om jag orkar ladda från kameran.

Ha en trevlig kväll.

/Jenny

Kommentarer
Postat av: Owe

Ser ut som ni tycker om att städa, uthuset hemma i Älvkarhed skall städas i sommar så välkommna.Vi kan bjuda på lite grillat.......

2008-04-14 @ 18:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0